Help jij ze leren?

 

Lesmateriaal, maaltijden, onderhoud aan de lokalen, workshops en materialen: bij de Ashanti School en het Job Creation and Training Centre staat nog veel op de boodschappenlijst. Het is een lijst waar veel van afhangt, want voor veel dove kinderen en jongeren is onderwijs de enige kans op een onafhankelijk leven.  

 ‘Dove leerlingen moeten ook een volwaardig onderdeel van de samenleving kunnen worden,’ vertelt Charles Boachie-Agyeman, directeur van het Job Creation en Training Centre. Mensen die SOKPO kennen begrijpen waarom dit zo belangrijk is. Zonder onderwijs zijn deze leerlingen afhankelijk van hulp uit hun familie of gemeenschap, die vaak ook niet kunnen helpen, hoe graag ze dat ook zouden willen. Voor hun toekomst is een succesvol schooljaar met alle middelen die daarbij nodig zijn ontzettend belangrijk. En daar hebben we jouw hulp hard voor nodig! Voor 25 euro per maand help je al mee om ervoor te zorgen dat er voldoende lesmateriaal is en de lokalen onderhouden worden, zodat de leerlingen zonder zorgen kunnen leren.

‘Jullie steun is van ondenkbare waarde voor deze jongeren,’  vertelt Charles. ‘Namens mij en schoolhoofd Vida, alvast enorm bedankt!

 

 

Voor €25 zorg je voor lesmateriaal en onderhoud aan de lokalen en gebouwen, zodat de leerlingen en jongeren zonder zorgen kunnen leren.

Voor €35 zorg je voor schoolmaaltijden voor 15 leerlingen. 

Voor €50 betaal je een jaar lang het lesgeld van een trainee.