Steun ons

Je hoeft geen gebarentaal te kennen om een echt gebaar te maken

Doneer

Gebarentaal bestaat uit zo’n 10.000 verschillende gebaren, maar voor de dove leerlingen die elke dag aanschuiven in de schoolbanken is er een het belangrijkst: steun. 

Met jouw bijdrage krijgen dove leerlingen onderwijs en leren dove jongeren een vak. Jij geeft ze de helpende hand op weg naar een onafhankelijke toekomst.

Maak je gift over op bankrekening
NL 56 INGB 0008291542 t.n.v Sokpo.

Of doneer hiernaast via iDEAL.

Doneer direct!

Bedrag

Donateur worden

Wil je maandelijks of jaarlijks bijdragen? Fantastisch! Maandelijkse steun is ontzettend belangrijk om deze projecten lopende te houden.

Download hier een machtigingsformulier of een formulier voor een periodieke machtigingsovereenkomst.

Shoppen met een goed doel

Je kunt via een aantal webshops (bijvoorbeeld Bol.com) zonder extra bijbetaling een percentage doneren voor een goed doel. Ook SOKPO staat in het rijtje goede doelen, die je kunt aanvinken bij je aankoop. Meer weten? Kijk dan op doelshop.nl

Stage lopen / vrijwilliger worden

Een boeiende stageplek waarmee je hét verschil maakt, dat vind je bij de Ashanti School for the Deaf in Jamasi en/of het Job Creation and Training Centre for the Deaf in Kumasi. Stuur een mail naar info@sokpo.nl voor meer informatie en om je aan te melden. Ook als je een tijdje als vrijwilliger bij een project van SOKPO zou willen werken kun je contact met ons opnemen.

Een project bezoeken

Je bent van harte welkom om een of meerdere projecten van SOKPO te bezoeken. Je kunt op de locaties ook, tegen een geringe vergoeding, overnachten.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bedenk een actie

Misschien heb je zelf ideeën om een eenmalige actie, eventueel met een eigen actiepagina, op touw te zetten? Dit kan via www.geef.nl

Je kunt dan een sponsorevenement organiseren voor een van de projecten van SOKPO. Ook kun je meedoen met een bestaand evenement zoals de Dam-tot-Damloop, de Vierdaagse van Nijmegen, de Marathon van Amersfoort of de Halve van Hoogland.

Vraag familie, vrienden en buren om je te sponsoren en SOKPO stelt je daarvoor leuke SOKPO t-shirts ter beschikking.

Cadeaus met een extraatje

Ellen en Charles, de twee enthousiaste naaisters van het Job Creation and Training Centre in Kumasi maken originele cadeaus En niet alleen voor familie en vrienden, maar bijvoorbeeld ook voor in het kerstpakket. Ook hiermee worden de projecten van SOKPO ondersteund!

s.

Armbanden

Ipad hoezen

Tas

Tas/Toilettas

van plastic waterzakjes

Kussen

Charles

aan het werk

Iets bestellen?

ANBI-status

SOKPO is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41185227. Belangrijk is dat je gift in aanmerking komt voor aftrek van de inkomstenbelasting. SOKPO is namelijk aangewezen als een algemeen nut beogende instelling en heeft daarmee de zogenaamde ANBI-status.

Wil je meer informatie of wil je iets bestellen?

Neem hieronder contact met ons op

3 + 7 =