In Nederland voelen we het ook: de hoge energieprijzen en ongekende inflatie hebben een enorme impact op de grote van onze portemonnee. Nu voor we voor het eerst sinds de start van corona weer uitgebreid kerst mogen vieren, proberen we er toch allemaal iets moois en gezelligs van te maken.

Voor kinderen in Ghana is dat helaas veel lastiger. Eigenlijk onmogelijk. Het land wordt getroffen door meerdere crises, die elkaar ook nog eens verergeren. De inflatie is meer dan 40% en de overheid komt niet tegemoet in deze prijsstijgingen. Boodschappen doen is een enorme uitdaging, gezond eten onbetaalbaar of niet te krijgen. Ook op de Ashanti School for the Deaf verlangen kinderen naar een goede maaltijd. En dat terwijl voldoende voeding ontzettend belangrijk voor kinderen die nog volop ontwikkelen en energie nodig hebben. Met uw steun kunnen we de leerlingen het eerste kwartaal ondersteunen, omdat de overheid op dit moment over onvoldoende mogelijkheden beschikt door de onzekere tijden.

Met uw steun kunnen we deze kinderen met de kerst tegemoet te komen waar de overheid dit helaas niet kan. Wij zijn een kleine organisatie met een grote impact. Wat u schenkt, komt direct bij de kinderen terecht. Met uw donatie kunnen onze mensen meteen naar de markt om een gezonde maaltijd voor de kinderen te kopen.

Doneert u een maaltijd deze kerst? 

Studenten op de Ashanti School for the Deaf genieten van een goede maaltijd tijdens het kerstdiner.